Anmälan


Anmälan görs elektroniskt via länken "Anmäl lag nu" till höger.

Det finns två alternativ för deltagande i cupen, med eller utan cupkort. För lag som anmäler sig och köper cupkort ingår deltagande i cupen, logi på hårt underlag, måltider (2 middagar, 2 frukost, 2 lunch), transporter mellan våra logier (ej till och från privatlogier), matsalen där ni skall äta och hallarna där era matcher går, inträde till cup-discot lördag kväll, fritt inträde till Parken Zoo och ett rabatterat inträde till Vattenpalatset. Anmälningsavgiften för 2014 är 1800 kr/lag och inkluderar 1 cupkort. Cupkorten kostar 700 kr styck. Cupkorten ska vara betalda senast 15 mars 2014, det är då de antal cupkort som vi planerar ert boende för. OBS! Tänk på att inte ha med stora madrasser, skolsalarna är beräknade på 80 cm bredd per sovplats.

För lag som inte köper cupkort är anmälningsavgiften 2500 kr, då ingår deltagande i cupen.

Sista anmälningsdag är 28 februari men då cupen är mycket populär rekommenderar vi att ni anmäler er snarast. Anmälan räknas först när anmälningsavgiften är betald och när gruppen blir full är det betalningsdatum som avgör vem som får vara med. Lag som drar sig ur får inte tillbaka anmälningsavgiften.
Ni betalar in avgifterna till: Eskilstuna Baskets bankgiro 214-8161, kom ihåg att ange ditt anmälnings-id.nr och vilket lag anmälningsavgiften respektive cupkorten avser t.ex. "Eskilstuna Basket P99 vit".

För medföljande familj eller er som vill bo lite mer komfortabelt, så har vi specialerbjudande på hotell och stugor som ni hittar under "Boende" i menyn i övre högra hörnet. Om ni väljer eget boende men köper cupkort av oss ska ni tänka på att våra transporter bara kör till och från våra egna logier. Ni får då se till att ta er till närmsta hållplats för att utnyttja våra transporter.


Kommentarer